FÅ EN FREMVISNING

Kontorlokaler i Nyborg

Få et billigt kontor i Nyborg i smukke omgivelser


Intet er værre end en uinspirerende udsigt fra sit kontorlokale

Store tanker og ideer fostres bedst med udsigt til de åbne vidder og den høje himmel.
Se alle ledige kontorlokaler her

Vi har altid et kontor, som passer til din forretning

Lindholm Business Center råder over 135 moderne kontorlokaler fra 14 m2 og opefter. Perfekt til alt fra den lille startup over det kreative kontorfællesskab og til mindre, mellemstore og store virksomheder med brug for flere kontorer.

Perfekt lokation til dit nye kontor

Tæt på motorvej og banegård og med gode parkeringsmuligheder.

Gode arbejdsforhold

Gratis mødelokaler, fælles køkkener og gode muligheder for sparring.

Fælles markedsføring

Vi hjælper vores lejere med at få større succes og mere forretning.
Lej kontorlokaler i Nyborg her

Flyt ind, og vækst din forretning

I Lindholm Business Center få du meget mere end et domicil til din virksomhed.

Det er ikke nemt at drive en moderne virksomhed

Du startede sikkert din virksomhed på en god ide. Men det der med at drive den, markedsføre og udvikle den, var ikke noget, du havde så stort et fokus på.

Derfor oplever de fleste før eller siden, at deres firma begynder at står i stampe, eller ikke udvikler sig helt så hurtigt – eller profitabelt – som de havde forventet. For de kompetencer, de har brug for til at få firmaet til at vokse, ligger langt fra dem, som de brugte til at skabe den gode ide, der satte det hele i gang. Og de rigtige ressourcer er dyre at ansætte.

Samtidig vokser de fleste virksomheder før eller siden ud af de rammer, de startede op i. Eller har brug for nogle professionelle omgivelser, for at få større troværdighed hos kunderne. 

Med rigtig skiltning, dit firmanavn på postkassen, receptionist og et flot, veludstyret mødelokale.

Kom i de rigtige rammer hos Lindholm Business Center

Hos Lindholm Business Center finder du de helt rigtige, professionelle kontorlokaler i Nyborg til din virksomhed – uanset størrelsen. Vi har kontorer fra 14 m2 og opefter – og flere kreative kontorfællesskaber, hvor der er et ledigt skrivebord til dig.

Alle kontorer er indrettet efter moderne principper i lyse farver med store vinduer og en udsigt, der inspirerer, og kan skabe ro og balance i en travl hverdag. Fiberbaseret internet er standard, og du har adgang til gratis mødelokaler med alt moderne AV-udstyr, samt fælles køkkener hvor du kan møde de andre firmaer i huset under uformelle forhold.
Samtidig kan vi hjælpe dig med din markedsføring. Dels gennem vores store netværk via Nyborg Kommunes erhvervskontor og Østfyns Erhvervsråd. Og dels gennem vores egne og de lokale og regionale medier, som vi samarbejder med.

Så hos os får du ikke bare et hjem til dit firma, men de perfekte rammer for at udvikle og vækste det.
Find dit nye kontor her

Så nemt får du billig kontor-leje i Nyborg

Hos Lindholm Business Center er der ikke langt fra tanke til handling. Så snart lejekontrakten er skrevet under, kan du flytte ind i dine nye kontorlokaler i Nyborg. 

1. Kontakt os i dag

Så finder vi det rigtige lokale til dit firma.

2. Underskriv kontrakten

Så kan du flytte ind og komme i gang.

3. Få succes med dit firma

Med sparring og professionelle rammer.

Kontakt os i dag, og få flotte kontorlokaler i Nyborg i morgen

Gå til vores kontaktside og udfyld formularen eller tryk på Nikolai's profilbillede nede i højre hjørne. Han vil guide dig igennem et par spørgsmål og så tager vi hurtigt kontakt til dig, så du kan få en uforpligtende fremvisning af de ønskede lokaler.
Gå til vores kontaktside
Her finder du os
Lindholm Havnevej 29-31
5800 Nyborg
Kontaktoplysninger
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram