Om Lindholm BC

Historien om Lindholm Business Center starter med opførelsen af Storebæltsbroen

Se vores præsentationsvideo

Lindholm Business Center har en unik beliggenhed direkte i strandkanten med enestående udsigt over Nyborg Fjord til Slipshavn Skov og golfbanen.

Her er rig mulighed for i en travl hverdag at klare hovedet med en spadseretur i skoven og langs vandet. Samtidig har vi fantastiske transportmuligheder - domicilet ligger blot 2 minutters kørsel fra motorvej, banegård og bylivet i Nyborg. 

Historien bag Lindholm Business Center

Storebaeltsbroen Sund Baelt 1

Kontorfællesskabet i Nyborg råder over to præsentable kontorbygninger, som blev bygget i 1990 i forbindelse med opførelsen af Storebæltsbroen. 

Her havde flere hundrede medarbejdere sin daglige gang igennem 8 år, og det var herfra, Danmarkshistoriens største enkeltstående byggeri blev styret. På de tilstødende havnearealer blev elementer til Storebæltsforbindelsen fabrikeret og udskibet. 

Storebæltsbroen stod færdig i 1998. Året efter blev de to kontorbygninger omdannet til et kontorfællesskab for private virksomheder.

I dag er Lindholm Business Center et af Danmarks ældste kontorfællesskaber med 20 års erfaring og 4.000 m2 attraktive kontorlokaler med en unik beliggenhed og historie.