Om Lindholm BC

Historien om Lindholm Business Center starter med opførelsen af Storebæltsbroen

Se vores præsentationsvideo

For at se videoen skal du godkende marketing cookies.

Lindholm Business Center har en unik beliggenhed direkte i strandkanten med enestående udsigt over Nyborg Fjord til Slipshavn Skov og golfbanen.

Her er rig mulighed for i en travl hverdag at klare hovedet med en spadseretur i skoven og langs vandet. Samtidig har vi fantastiske transportmuligheder - domicilet ligger blot 2 minutters kørsel fra motorvej, banegård og bylivet i Nyborg. 

Historien bag Lindholm Business Center

Storebaeltsbroen Sund Baelt 1

Kontorfællesskabet i Nyborg råder over to præsentable kontorbygninger, som blev bygget i 1990 i forbindelse med opførelsen af Storebæltsbroen. 

Her havde flere hundrede medarbejdere sin daglige gang igennem 8 år, og det var herfra, Danmarkshistoriens største enkeltstående byggeri blev styret. På de tilstødende havnearealer blev elementer til Storebæltsforbindelsen fabrikeret og udskibet. 

Storebæltsbroen stod færdig i 1998. Året efter blev de to kontorbygninger omdannet til et kontorfællesskab for private virksomheder.

I dag er Lindholm Business Center et af Danmarks ældste kontorfællesskaber med 20 års erfaring og 4.000 m2 attraktive kontorlokaler med en unik beliggenhed og historie.