FÅ EN FREMVISNING

Om Lindholm BC

Historien om Lindholm Business Center starter med opførelsen af Storebæltsbroen


Se vores præsentationsvideo

Lindholm Business Center har en unik beliggenhed direkte i strandkanten med enestående udsigt over Nyborg Fjord til Slipshavn Skov og golfbanen.

Her er rig mulighed for i en travl hverdag at klare hovedet med en spadseretur i skoven og langs vandet. Samtidig har vi fantastiske transportmuligheder - domicilet ligger blot 2 minutters kørsel fra motorvej, banegård og bylivet i Nyborg. 


Find dit nye kontorlokale i Nyborg her hos os.

Historien bag Lindholm Business Center

Kontorfællesskabet i Nyborg råder over to præsentable kontorbygninger, som blev bygget i 1990 i forbindelse med opførelsen af Storebæltsbroen.

Her havde flere hundrede medarbejdere sin daglige gang igennem 8 år, og det var herfra, Danmarkshistoriens største enkeltstående byggeri blev styret. På de tilstødende havnearealer blev elementer til Storebæltsforbindelsen fabrikeret og udskibet.

Storebæltsbroen stod færdig i 1998. Året efter blev de to kontorbygninger omdannet til et kontorfællesskab for private virksomheder.

I dag er Lindholm Business Center et af Danmarks ældste kontorfællesskaber med 20 års erfaring og 4.000 m2 attraktive kontorlokaler med en unik beliggenhed og historie.
SE LEDIGE KONTORER HER
Her finder du os
Lindholm Havnevej 29-31
5800 Nyborg
Kontaktoplysninger
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram